Hellner springer Haglöfs Night Trail Run, gör du?

OS- och VM-medaljören i skidåkning, Marcus Hellner, kommer att delta i den nya löpartävlingen, Haglöfs Night Trail Run i Stockholm den 4 maj. Tävlingen springs med pannlampa i mörker och skogsterräng.

– Vi är jätteglada att Marcus Hellner kommer att delta i Haglöfs Night Trail Run. Nu har både motionslöpare och elit möjlighet att jämföra sig med riktig en guldmedaljör i världsklass, säger Jonathan Alm från arrangörerna av loppet.

Haglöfs Night Trail Run är ett helt nytt nattlopp. Tävlingen går på en snitslad bana i skog och mark. Banan är utmärkt med reflexer som lyser upp i pannlampans sken.

– Vi har haft en fantastisk vinter för skidåkning. Den som vill testa något nytt för sin träning kan se framemot ett spännande lopp i maj, säger Jonathan Alm.

Haglöfs NTR går av stapeln i Gällöfsta, Upplands-Bro kommun, lördagen den 4 maj 2013 kl 21.00. Man kan springa 5 eller 10 km i dam- och herrklass.

Loppet har start och mål på arenan för 10MILA, orienteringsportens budkavleklassiker i Gällöfsta i Upplands Bro utanför Stockholm.

Läs mer på loppets hemsida ntr.10mila.se.